ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ... ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ

Σας καλωσορίζουμε στο
e-pod.gr

Η εταιρεία e-smokers δραστηριοποιείται στον χώρο της Θεσσαλονίκης από το 2011. Με το μεγάλο δίκτυο των καταστημάτων μας καθώς και με τον διαδικτυακό μας χώρο βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε σας βήμα στο χώρο του ατμίσματος.

Όλοι εμείς στην ομάδα του e-smokers θεωρούμε πως ο σεβασμός και η αφοσίωση είναι δυο απαράβατες αρχές για να μετατρέψεις το πάθος σου σε δουλειά. Ορμώμενοι από το πάθος μας για το άτμισμα, αναβαθμίζουμε συνεχώς τις γνώσεις μας για να είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να καλύψουμε τις απορίες και τις ανάγκες σας.
Ήρθε η στιγμή να σας παρουσιάσουμε το επόμενο μας βήμα.

Μια νέα εποχή στο άτμισμα

Για μας το άτμισμα ερμηνεύεται ως ένας ατέρμονος κύκλος γνώσης και αναζήτησης για να είμαστε διαρκώς ενημερωμένοι. Σήμερα περισσότερο από ποτέ οι ραγδαίες εξελίξεις στα ατμιστικά δρώμενα επιτάσσουν την αμέριστη προσοχή μας. Με έμφαση στην λεπτομέρεια δημιουργήσαμε τον νέο μας διαδικτυακό χώρο, το e-pod.gr.
Το e-pod.gr δημιουργήθηκε ως απόρροια της άνθισης των νέου τύπου Pod συσκευών. Στην νέα μας ηλεκτρονική πλατφόρμα μπορείτε να βρείτε μεγάλη γκάμα από Pod συσκευές, ανταλλακτικά, φορητούς φορτιστές καθώς και Nicotine Salts υγρά αναπλήρωσης. Ενώ παράλληλα μπορείτε να ενημερωθείτε για τις νέες εξελίξεις στον χώρο των Pods.
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε