Όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος www.e-smokers.gr αποστέλλονται με την εταιρία ταχυμεταφορών ACS Courier, σε ολόκληρη την Ελλάδα. Εφόσον η περιοχή σας θεωρείται «δυσπρόσιτη», τότε η αποστολή γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ courier.

Ανάλογα με τον προορισμό παράδοσης, οι χρόνοι παράδοσης της παραγγελίας σας είναι οι ακόλουθοι:

ACS Courier: 1-3 εργάσιμες μέρες

ΕΛΤΑ courier: 3-5 εργάσιμες μέρες

Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας μέχρι τις 16:00 μ.μ. Δευτέρα έως Παρασκευή, η αποστολή της γίνεται την ίδια μέρα.

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:
– Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.
– Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει στην περιοχή μελών δεν είναι σωστά ενημερωμένα.
Σε μια τέτοια περίπτωση, εφόσον δε θα καταφέρουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, μπορείτε να καλέσετε στο +30 2310 238361, για να ενημερωθείτε σχετικά με την εξέλιξή της παραγγελίας σας.